Leef Bewuster    


Bewustwording, erkennen en herkennen         
wat in je leeft,                                
en dan de stap zetten naar verandering.        

Getuigenissen

Mobirise

“Het doet deugd te mogen lezen dat ik blijkbaar niet de enige ben (want men voelt zich meestal heel onbegrepen en alleen met die gevoelens, en niettemin het schaamtegevoel waaronder we staan gebukt omdat het niet lukt om ons leven terug op de rails te krijgen) die het gevoel heeft hier doelloos rond te dolen...De methode die je beschrijft doet mij eraan herinneren dat ik in een artikel gelezen had dat ik mezelf best kon "aarden" als hoogsensitief zijnde.En inderdaad onze ademhaling en contact maken met onze bron is een gegeven dat bij zo weinig mensen rondom mij of zo weinig hulpverleners of therapeuten wordt aangekaart. Daarom maken jouw inzichten, aanpak,... jou zo UNIEK als persoon en therapeut/life coach! Thanks om te zijn wie je bent! 
Evelyne C uit Sint-Amandsberg”. 

"Het gaat al heel wat beter met mij, waarvoor aan jou ook mijn dank. Ik zal zeker niet nalaten om jou terug te contacteren, indien ik zou hervallen. Met dank voor jouw bewezen hulp en steun. Niets dan lof over jou."
Lieve DP uit Oostakker 

"Heel erg bedankt voor je luisterende oor, de 'spiegelmomenten', de zinvolle tips en je warme ondersteuning!"
Ann G uit Aalst 

"Dankjewel voor alle hulp, ondersteuning, het luisteren...Bedankt nogmaals voor alles; moeilijk precies dit alles te omschrijven, maar je bent een kei in je werk, een echt goed mens." 
Griet DN uit Gent

"Ik ben wel erg blij dat ik de stap heb gezet naar jou toe te komen. Het voelt goed en ik heb vertrouwen. Bedankt!"
Katy 

"Jouw coaching laat me wel goede inzichten beleven. Hartelijk dank voor de goede begeleiding. 'k Heb er veel aan!"
Tony 

"Je hebt blijkbaar heel wat losgemaakt. 'k Ben blij dat je me steeds weer met m'n beide voeten op de grond zet. Ik heb opnieuw heel veel aan je mail gehad. Het deed deugd!"
Carine

"Bedankt voor je ondersteunende mail, het doet telkens goed en geeft me opnieuw een bron van energie. De gesprekken met jou doen mij écht deugd!"
Inge

"Hartelijk dank voor het vele werk. Ik ben wel van plan ervoor te gaan en ik ben blij dat het zó met je klikt, en dat ik mij door die veilige omgeving verder kan ontwikkelen. Bedankt hiervoor! Ik voel werkelijk de vooruitgang."
Katia

"Oprecht dankjewel voor je lieve en ondersteunende mails. Je bent echt super! Je bent voor mij een grote steun."
Edith

"Ik wil je nog eens bedanken voor de ondersteuning en begeleiding, het heeft me zeker goed gedaan. Ik hou hier een zeer goed gevoel aan over; 'k ben heel blij van erin te zijn gesprongen, en ik wil je erg bedanken want je hebt me toch wel over die streep getrokken."
Stijn F.

"Dank omdat je me het inzicht en de inspiratie hebt gegeven welke me doen inzien om dingen te aanvaarden van binnenuit. Ook dank voor je steun; zo iemand als jij als therapeut heb ik zelden ontmoet. Je tikt telkens de nagel op de kop en ik moet zeggen dat je me na twee gesprekken reeds bijzonder goed kent. Dat is pas doorzicht en mensenkennis!"
Francois D. uit Buggenhout

"Ik ben zo blij en dankbaar dat ik al dat enthousiasme en die inzichten in wat ik wil doen teruggekregen heb door met jou te praten en door de zelfreflectieoefeningen die je me gaf. Ik moet zeggen dat ik veel plezier heb beleefd aan die reflectieoefeningen, ook om bij bepaalde dingen stil te staan, te overdenken, te analyseren en te fantaseren."
Peggy T. uit Gent 

"Je hebt me al zóveel inzichten gegeven en ik heb door jou al heel veel geleerd, waarvoor dank beste Kaat!"
Tine S. uit Sint-Amandsberg 

"Ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad kwam en wil je ook heel erg bedanken voor alle prachtige tips die je telkens met me deelde. Dank je, Kaat!"
Natasja B. uit Gent 

"Ik voel me heel wat veranderd. Jouw inzichten hebben mij onwaarschijnlijk veel geholpen. Super bedankt!"
Stijn D. uit Gent 

"Ik heb wel veel steun gehad bij jouw begeleiding. Ik ben weer één en al levenslust en voel me prima. Ik ben ook van de antidepressiva af en denk niet dat ik ze nog ooit nodig zal hebben. Bedankt voor je professionele begeleiding!"
H. uit Sint-Martens-Latem 

"Voor het eerst begin ik echt te kijken naar wat ik wil in dit leven en ga ik er ook voor. Ik leer dat het OK is mezelf te zijn en maak me minder druk om wat de buitenwereld dan wel van me denkt. Dank je Kaat, voor alles! 'k Ben dan ook heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen!"
Rein D. uit Gent

"Als ik eerlijk ben, 'k heb me in lang niet zó goed gevoeld. Nogmaals dank omdat je me geholpen hebt, 'k zou er zonder je hulp niet geraakt zijn."
Chantal S. uit Drongen

"'k Heb gewoon het gevoel dat ik op alle vlak vooruit ga, ik voel de laatste tijd echt sterk hoe ik gegroeid en veranderd ben... mijn mening durf zeggen, in mijn kracht kan staan, kiezen voor wat ík wil, met een glimlach kijken naar mezelf, genieten en loslaten, zaken relativeren... ik voel hoe ik díe zaken begin te leren en dat doet echt deugd, Kaat."
E. uit Gent

"Ik heb het gevoel dat ik weer beter in mijn vel zit en de touwtjes in handen heb. Het is door jou dat ik stappen heb durven zetten! Bedankt alvast..." 
Kathleen VW uit Sint-Martens-Latem

"Ik wil je oprecht bedanken voor wat je bij mij in beweging hebt gezet. Je gaf mij een flinke confrontatie-dreun. Ook al had ik het al vaker gehoord, toen jij me op mijn grootste leerpunt wees, sloeg het écht in als een bom. Het koste me enige moeite om er eerlijk naar te kijken, het vervolgens een plekje te geven en er mee aan de slag te gaan. Sindsdien voel ik me alsmaar 'echter' worden. Een verrassende en boeiende ontdekkingstocht! Dank ook om me een aantal nieuwe boeken te leren kennen. Ze bieden me een paar geweldige lessen in levenskunst. Al bij al vind ik behoorlijk wat rust in mijn leven. Ik beleef de tijd van mijn leven met mijn dochter; met haar vader deel ik een mooie vriendschap en het contact met mijn moeder is vredig. Financieel en professioneel sta ik voor een paar geweldige uitdagingen. Maar mijn focus is stroomafwaarts ;) dus het is goed. Mijn verhuisplannen zijn er nog steeds en zullen op het juiste moment vorm krijgen. Ik heb echt alle vertrouwen, en dat voelt zo goed! Warme groet." 
Tanja H. uit Ninove 

"Ik heb echt wel veel gehad aan onze gesprekken, ook al drong dat (meestal) pas later tot me door en blijft het natuurlijk een uitdaging, elke dag opnieuw. Onlangs mijn gedroomde appartementje gekocht, op het werk een promotie meegenomen en belangrijk: ik doe een job waar ik me echt goed bij voel.
Op relationeel vlak is er nog niet de stabiliteit waar ik naar verlang, maar ik heb vertrouwen; hoe langer en bewuster ik me richt op dingen die ik graag doe en waar ik graag rond wil werken, de rest ook zal volgen; immers het begint bij mezelf in de 1e plaats. Dank dat jij een stukje van m'n weg samen met mij wou afleggen. 
Dikke knuffel." Kathy DC uit Gent

"Je slaat écht de nagel op de kop... Je woorden brengen me terug heel erg veel wijsheid, dankjewel! Ik voel terug vertrouwen. Ik voel me heel sterk op zoek naar meer en meer durven leven zoals ik het wil. Echt opnieuw dankjewel voor het inzicht - het heeft me de eerste stap terug in de richting van laten zijn en van terug met volle energie mijn eigen ding te doen, doen zetten."
Nora uit Gent

"Ondanks het feit dat ik je niet meer zie leef je nog in mijn leven... Vanmorgen las ik een tekst die je mij ooit doorstuurde over je innerlijke spirituele kind. Er is daardoor gisteren iets karmisch bij mij losgekomen (navelstreng-energie). De momenten bij jou waren misschien kort, maar staan nog in het geheugen en zijn een steun voor de rest van mijn leven... zoals het vergeven aan ouders d.m.v. zien van hun innerlijk kind. Ik geef deze boodschap ook door aan mensen die het ontzettend moeilijk hebben om ouders te vergeven -vanzelf gaat het niet, het vraagt wat inzet-, nu ieder zijn procesje op zijn manier. Maar wat ik gewoon wilde zeggen is dank, dank dat je eventjes in mijn leven kwam. Ik wens je nog heel veel liefde in je leven en moed bij het planten van zaadjes bij mensen en hen te begeleiden in de weg naar beter, zachter, liefdevoller...!" Natasja B. uit Gent

"Het zal misschien cliché klinken, maar ik denk héél regelmatig aan jou en dat niet alleen omdat ik bij jou in therapie ben geweest, maar door het boek "Alles heeft een reden", dat je me aanraadde. Aangezien dit boek wel héél veel waarheid vertelt en me op regelmatige tijdstippen erop wijst, dat het ook wel zo is. Dan vertel ik wat ik heb meegemaakt en welke les ik daaruit leer. Dus, na al die jaren sinds ik bij u ben geweest, ben ik jou nog steeds dankbaar voor al wat je mij hebt bijgeleerd. Jij hebt op vele vlakken mijn ogen doen opengaan en dit komt mij nog steeds ten goede. Zelfs als ik met de auto rij (met andere woorden: héél dikwijls dus), denk ik aan wat ik jou ooit zei; namelijk dat ik niet meer achterom kijk EN dat lukt mij héél goed. Ik wens jou het allerbeste toe Kaat, een lieve knuffel en héél veel groeten."
Martine S. uit St.Amandsberg 

"Nog eens veel dank voor alle wijze levenslessen die ik van jou heb geleerd, ik zal ze mijn hele leven meedragen. Ik bezoek ook nog regelmatig je website, die ik heel mooi en inspirerend vind."
lieve groeten van Kristien uit Gent

"Gisteren hebben we nog een goed gesprek gehad, mijn lief en ik. Het was voldoende voor mij om verder te kunnen nu! We hebben allebei de beslissing genomen om onze eigen weg te gaan. Het doet pijn, maar ik ben ook opgelucht dat ik nu weer aan de slag kan en mijn ding doen. Ben vandaag al gaan lopen en zwemmen. Het heeft lang op zich moeten wachten, maat het is inderdaad zo. Sport is mijn uitlaat en wauw het doet me goed! Daarnaast nog wat ademhalingsoefeningen en ik ben vertrokken. Ik voel het! Bedankt! Ik voel me fitter en mijn hoofd is leger! Vrienden zeggen dat ik straal, dus dat doet me goed. Ik vertrouw op mijn intuïtie en geloof in mezelf en mijn kunnen en geniet terug meer en meer. Bedankt om mijn focus te verleggen van mijn werk, relatie naar mezelf! Ik ben er sterker uitgekomen!."
Ulrike uit Gent

"Bedankt om er voor me te zijn en me de kracht te geven om te geloven in mezelf."
Jolien uit Gent

"Zo bedankt voor alles!!! Vond het echt tof dat je rechtuit bent, want dit is de aanpak die ik nodig heb!!"
Ashley uit Assenede 

"Ik heb wel bijzonder veel gehad aan ons gesprek en probeer ook dagelijks uw tips toe te passen maar het is nog een leerproces. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik er wel kom!."
Stephanie D. uit Merelbeke

"Nogmaals hartelijk dank voor je steun, adviezen en gesprekken.Heb er veel aan gehad, veel eruit geleerd en zal nog veel leren door boeken te lezen. Blij je ontmoet te hebben, want alles heeft immers een reden? Ben zo dankbaar je gevonden te hebben!!"
Patricia S. uit Gent

"Bedankt trouwens ook voor de lachmomenten tijdens onze laatste sessie, dat deed deugd, om het eens wat luchtiger te zien. Bedankt ook voor de nieuwe inzichten die je me gegeven hebt, ik voel dat het helpt om een andere kijk te krijgen op mijn partner. Bedankt ook voor het begrip en de bemoedigende woorden Kaat.Ik koester vooral de individuele sessies met jou, jouw diepe medeleven, wijze woorden, ook jouw prachtige humor, die vaak zeer welkom was om het leven op een wat luchtiger en vrolijkere manier te bekijken.ik ben dankbaar dat je op mijn pad gekomen was Kaat. ."
Mevr. Lambrecht uit Gent

Adres

Kaat Simaeys
Life Coach-gesprekstherapie
Robert Rinskopflaan 69
B- 9050 Gentbrugge
BTW: BE:585.868.113


Consultatie enkel na afspraak.  

Contacten

Email: info@leefbewuster.be
Tel: 0497 455 175
www.leefbewuster.be  

This site was built with Mobirise web template